Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρήσιμες πληροφορίες για το λογαριασμό νερού


Χρήσιμες πληροφορίες για το λογαριασμό νερού

ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Ο λογαριασμός εκδίδεται και αποστέλλεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής του, παρακαλούμε να απευθύνεστε έγκαιρα στο αρμόδιο γραφείο λογαριασμών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ. για την εξόφλησή του μέσω της έκδοσης αντιγράφου.
  • Όταν προσέρχεστε στη Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ. για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με χρέωση και ιδιαίτερα για την εξόφληση του λογαριασμού σας, παρακαλούμε να προσκομίζετε τον τελευταίο λογαριασμό σας για να εξυπηρετηθείτε καλύτερα και ταχύτερα.
  • Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων όπως ενημερώνουν έγκαιρα τους ενοίκους τους για την εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης - αποχέτευσης, καθώς σύμφωνα με τον Κανονισμό Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.ΑΔ.ΟΛ. οι τυχόν οφειλές του ενοίκου είναι απαιτητές από τον ιδιοκτήτη.
  • Όταν πρόκειται να απουσιάσετε αρκετό καιρό ή να αποχωρήσετε από το ακίνητο, παρακαλούμε για το συμφέρον σας, να κλείνετε το διακόπτη (βανάκι) της παροχής.
  • Ποτέ ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να επισκευάσετε μια βρύση που στάζει, έστω και την ελάχιστη διαρροή και στο χώρο του υδρομέτρου σας. Η ασήμαντη, εκ πρώτης όψεως, διαρροή είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει εκπλήξεις στο λογαριασμό μιας και η Δ.Ε.Υ.Α Δίου Ολύμπου δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες από το διακόπτη του υδρομέτρου σας και μετά.
  • Το υδρόμετρο είναι δίπλα σας. Μπορείτε να ελέγχετε την κατανάλωσή σας και την ορθότητα των λογαριασμών σας.
  • Παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε στο αρμόδιο γραφείο λογαριασμών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ., τη σωστή διεύθυνση (με Ταχυδρομικό Κώδικα) του υδρομέτρου καθώς και τυχόν διαφορετική διεύθυνση επίδοσης του λογαριασμού, αλλαγή ιδιοκτήτη ή ενοίκου και γενικά οποιαδήποτε διόρθωση των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή παραπόνου ως προς της παρεχόμενες υπηρεσίες Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ. μπορείτε α) για διευκόλυνσή σας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): protokollo@deyadol.eu. β) να απευθυνθείτε τηλεφωνικά ή εγγράφως στο αρμόδιο γραφείο ύδρευσης ή αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Δίου Ολύμπου σας ευχαριστεί για την κατανόηση, τη συνεργασία και την πιστή εφαρμογή των ανωτέρω.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ. Βλάβες - Πληροφορίες: 23520 32000 - 21020 (εργάσιμες ημέρες 08:00 - 14:30) - Fax: 2352021022

 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ!!! ΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ

Εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bill επιλέξτε ηλεκτρονική έκδοση του λογαριασμού και κερδίστε έκπτωση 0,50 € για κάθε λογαριασμό.